2021-09-29 07:41:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Még nem ért véget az időszak, ami sok konfliktust jelzett

Napi horoszkóp szeptember 29-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint az átgondolás, értékelés idejét éled. Sok minden felhalmozódott benned, ami meggondolásra vár. Van, amit végleg le kell zárnod. De vannak eredményeid, amiket a világ elé kellene tárnod. Ne várj tovább, mutasd meg magad!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nehéz időszak áll mögötted, de ez egyben egy nagyszerű sorsfordulat kezdete is. Sok mindentől megszabadulhatsz most, ami csak akadályozná a fejlődésedet, a továbblépést. Fogadd ezt el, és tekints így minden változásra!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy rég nem látott ismerősöd, barátod kereshet meg ma telefonon, vagy emailen. A felbukkanás felvillanyoz, de ne ringasd magad túlzott reményekbe. Van valami megoldásra váró közöttetek, de az nem az, amire te gondolsz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Többet kellene foglalkoznod önmagaddal, önmagad kényeztetésével, megteremtésével, önműveléssel. Valóban nehéz erre időt szakítani, de hidd el, a szeretteidnek is ezzel teszel jót. Fontos, hogy a te igényeid, érdekeid is érvényesüljenek.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha terveid eddig még nem is váltak valóra, azért nem kell aggódnod. A sors most próbára tesz, de nem azért, hogy mindenről lemondj. Kétségtelen, hogy csiszolnod kell az elképzeléseiden, de a megvalósulás már közel van!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy rossz döntésed most zavaros, kellemetlen helyzetbe hozhat. Semmi nem megváltoztathatatlan azonban, és te képes vagy fordítani a sorsodon. Talán csak a tisztánlátás miatt történt az, ami történt. Most már legalább tudod, mit kell tenned.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma remekül kevered a lapokat, és még azt is sikerül elérned, hogy a hátsó sorból előre törj. Sikerszériád van, használd ki minden percét!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kissé morózus vagy, de ennek bizonyára meg is tudnád adni az okát, ha nem lennél annyira zárkózott mostanában. Így aztán csak találgathatják a környezetedben élők, hogy mi bajod van tulajdonképpen. Mi lenne, ha inkább elmondanád nekik?


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kellemes meglepetésre számíthatsz az elkövetkezőkben. Talán egy váratlan találkozás, ajándék, vagy szép kaland, ami rád vár. Minden jól megy, csak legyél rá nyitott, hogy észre is vedd a szépet és a jót az életedben!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Még nem ért véget az időszak, ami sok konfliktust jelzett. A lelki életed talán már kezd rendbe jönni, de egy-két emberrel nem tudsz mit kezdeni. Mintha tartanál tőlük valamiért.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Óvakodj azoktól az állítólagos jó barátoktól, akik most mindenáron segítenének neked, annak ellenére, hogy egyikőjüket sem kérted meg erre. Ez egy csapda. Főleg, ha pénzügyekről és nagyszabású tervekről is szó van.


Halak: II. 19. - III. 20.

A problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket. Ezt nemrégiben még te hangoztattad a leghangosabban, most pedig nem igazán akaródzik tudomásul venned, hogy dolgoznod kell az akadályok leküzdésén.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: